marți, 9 decembrie 2008

deschiderea evenimentului


Manuela Marchis

Anda Anghel

Ana Maria Teodorescu
Lucian Spatariu in deschidearae evenimentului

Fabrica de nori doreste sa promoveze arta handmade, de aceea propune un eveniment in care toti cei din Timisoara si nu numai, sa poata sa isi exprime liber creativitatea. Fiind primul eveniment de acest fel din partea de vest, dorim sa atragem atentia asupra creatiilor handmade.
"Cloud factory prezinta":expozitie handmade pentru cei visatori, workshopuri pe teme ecologice, pentru cei care vor sa isi descopere creativitatea.
Workshop pe doua teme:" Nu fi pungas!" in care poti sa iti pictezi propia plasa de cumparaturii din pinza si sa renunti la pungiile de plastic , iar al dolea "jocul cu margele" din care poti sa iti fabrici sireaguri minunate de pus la git . Prima editie a evenimentului se va desfasura in data de 5 6 decembrie in Piata Unirii la Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National a jud. Timis a str Pacha nr 8. Toti cei invitati la ceai ,se vor putea lasa in atmosfera clouds a muzicii ambientale si a decorului inedit al arcadelor de caramida ...a doua editie a evenimentului se v a desfasura in data de 7-8 martie , in care propunem workshopuri de ziua femei in care vom picta impreuna esarfe pt sezonul inca rece...

Niciun comentariu: