luni, 2 martie 2009

clouds factory prezinta:
Cloud Factory prezinta:

În zilele de 7 şi 8 martie, de Ziua Femeii, intre orele 9-19 , 2009 are loc a treia editie a evenimentelor Cloud Factory din partea de vest a ţării dedicată obiectelor lucrate de mână. Treizeci de creatori independenţi s-au reunit sub numele de Cloud Factory pentru a promova arta handmade.

Prin evenimentul „HandMaiden” aveti ocazie de a participa activ la creaţiile şi tehniciile de expresie: mărgele pictate, cercei fistichii, pantofi, genţi şi haine îndrăzneţe, cutii colorate şi piese decorative fac obiectul unui eveniment unicat pentru Timişoara.

Încăperile de la subsolul Palatului Cultelor (str. Augustin Pacha nr.8) gazduiesc membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie inedită de creaţii handmade, prezentări de modă şi workshop-uri pe teme ecologice, pentru cei interesaţi să-şi stimuleze latura creatoare.

În cele două zile de expoziţie se vor desfăşura: workshop-uri de pictură pe material textil reciclat sub forma de esarfe pentru femei numit „Pixie’scarf”, prezentare de moda „Cloud’s Karisma”. Evenimentul are şi o puternică componentă ecologică, promovând reciclarea prin reutilizare. O bună parte din artişti recuperează materiale vechi şi le integrează în operele lor, conferindu-le astfel o nouă utilitate.

Cloud Factory este o mişcare anti-uniformizare care oferă soluţii originale pentru un stil de viaţă modern. Cei treizeci de artişti s-au adunat în jurul ideii că fiecare persoană este unică şi merită produse unicat prin care să-şi exprime personalitatea. Expoziţia de Ziua Femeii continua seria de manifestări care urmăresc să promoveze comunitatea handmade din vestul ţării, să o aducă în atenţia celor care apreciază frumosul şi originalitatea.

Cu prietenie,

Ana Maria TEODORESCU
Organizator

Cloud Factory
Mobil: +40 724 108 787
E-mail: cloudsfactory@gmail.com
Site: www.clouds-factory.blogspot.com

Niciun comentariu: