miercuri, 27 mai 2009

1 iunie


De 1 iunie Cloud factory v-a pregatit un eveniment special in care propunem workshop-ul "Marioneta" unde vom face marionete din orice : material textil, ata , capace de bere, doze, jucari stricate, pet-uri, hartie, ziare, pensule si culori .Cu materialele nostre si alte obiecte gasite sau chiar aduse de voi vom incerca sa dam viata unei marionete pe ata .

De ziua copilului nu sarbatorim numai copii, ci si acea parte din noi care nu a uitat sa se bucure ,sa viseze, sa creada in povesti si sa se joace pentru ca jocul e foarte important in viata noastra .

Jocul e esential deoarece „îndeplineşte pentru toate vârstele funcţii psihologice complexe, funcţii educative, între care amintim : asimilarea de conduite, acumularea de experienţă şi informaţie, funcţii de dezvoltare fizică prin antrenarea sau menţinerea capacităţilor fizice, funcţii sociale in dezvoltarea relaţiilor sociale” (Ursula Şchiopu).

Cafeneaua Artistica Aethernativ ne ofera spatiul si ceaiul ecologic, atat de specific fabricii de nori unde impreuna creem o atmosfera inedita si voie buna.

Asa ca, sa nu uitam sa sarbatorim, copilul din noi si sa ne jucam impreuna.

Va asteptam cu drag incepind cu ora 12 in curtea interiora de pe Marasesti nr.7, luni 1 iunie.

Niciun comentariu: