miercuri, 20 ianuarie 2010

Eco
Se continuă seria de acţiuni eco întreprinse în Timişoara de către ECO CLUB Timişoara, de această dată în colaborare cu Asociaţia Aristoteles Workshop (AWA) şi CosyMo's SOLAR CINEMA şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara. Vom face din nou lucruri mici cu impact mare: organizăm sambătă, 23 ianuarie 2010, Caravana Solar Cinema prin Timişoara. Pregătim activităţi ECO în aer liber: ateliere eco de creare obiecte din diverse materiale şi ateliere de jonglerii, jocuri, expoziţii de produse bio şi handmade. Vor avea loc proiecţii eco de film, realizate în cadrul CosyMo's SOLAR CINEMA - singurul cinematograf mobil din Europa care nu prejudiciază natura în nici un fel.

Acest eveniment este o inovaţie în materie de ecologie urbană şi este realizat cu sprijinul partenerilor noştri: Direcţia Judeţeană pentru Tineret, Librăriile Cărtureşti, Centrul de resurse pentru iniţiative etice şi sociale (CRIES), The Serious Road Trip, Cloud Factory, Freecycle Timişoara. Parteneri media: KissFM şi 24 FUN. Parteneri online: tion.ro, timisoreni.ro, roportal.ro.
Un comentariu:

STEPHANIE spunea...

Buna seara, numele meu este Adriana si am un mic magazin pe breslo (http://www.breslo.ro/Shop/tzuki333). Ma intrebam cu pot face sa intru in comunitatea voastra...si eu sunt din Timisoara si fara sa stiu, in 2009 am participat la evenimentul din Piata Unirii - adica am pictat impreuna cu baietelul meu cu produsele puse la dispozitie de voi.
Astept raspuns !