luni, 10 ianuarie 2011

Troc Ad Hoc


Troc AD Hoc

-schimburi de obiecte, haine, socializare şi voie bună-

15 ianuaria 2011, str. Dragalina nr. 7 ap. 43 Timişoara

Banii adesea sunt un mijloc de supra-evaluare a unor lucruri care ar putea fi obţinute şi altfel, de exemplu prin schimburi liber consimţite. Pentru a elimina banii din relaţiile interumane măcar pentru o zi , vă invităm la Troc Ad Hoc ca să experimentaţi altfel de tranzacţii, mai colorate şi mai personale. Trocul este deasemeanea un mijloc binevenit si pentru perioada de criza, cit si un mod ecologic de a refolosi obiectele sau lucrurile, de care nu ai neaparata nevoie si iti ocupa atata loc, poate altora le este de folos.

Daca iti faci curat in garderoba, acum la inceput de an, sau daca ai primit de sarbatori cadouri de care nu ai nevoie, vino cu ele la troc si sigur vei gasi cu cine sa le schimbi.

Cine este invitat? Oricine doreşte să scape de anumite lucruri, oricine vrea să dea o palmă (simbolică) mercantilismului şi goanei după bani, oricine crede că valoarea obiectelor este relativă, după cum i-o dăm fiecare.

Ce? Troc Ad hoc NU este târg de vechituri, piaţă second-hand sau afacere. Obiectul pe care îl aduci îl vei putea schimba cu altul care îţi place mai mult, negociind direct cu proprietarul.

Unde? Str. Gen Dragalina nr 7 ap 43, sediul asociatie Cloud Factory

Când? Sambata 15 ianuarie 2011 orele 16:00-19:00 (nici mai mult, nici mai puţin)

Cum se procedează? Adu un obiect, doua trei, pe care doreşti să-l oferi, caută printre obiectele disponibile şi fă schimb cu ceilalţi participanţi.

Stai cât vrei, schimbi cât vrei!

INTRAREA este LIBERĂ.

Ceaiurile calde sunt oferite de asociatia Cloud Factory

Un comentariu:

gheduda spunea...

cand se mai organizeaza un troc adhoc in timisoara? am o bicicleta barbati si doresc una de dama, fara ruda :P