miercuri, 26 septembrie 2012
-
Asociatia Cloud Factory propune: schimburi de obiecte, socializare, handmade si voie buna-

Membri Asociatiei Cloud Factory va asteapta cu ultimele noutati, manufacturate cu multa migala si inspiratie.
Va propunem Troc Adhoc, HandmadExpo, atelier de manufacturat papusi din material textil. Suntem pregatiti sa ocupam noua strada pietonala Marasesti. 
Dorim sa va amintim ca banii adesea sunt un mijloc de supra-evaluare a unor lucruri care ar putea fi obtinute si altfel, de exemplu, prin schimburi liber consimtite. Pentru a elimina banii din relatiile interumane, macar pentru o zi sau doua, va invitam la Troc Ad hoc ca sa experimentati altfel de tranzactii, mai colorate si mai personale.

Cine este invitat? Oricine doreste sa schimbe, sa manufactureze sau sa privesca, oricine doreste sa se plimbe pe noua strada pietonala din Timisoara.  Oricine doreste sa recicleze prin reutilizare.

Unde ? pe strada Marasesti 

Cind ? Sambata in 29 si Duminica in 30 Septembrie
Cat ?  Intre orele 12 si 19, atelierul va fi intre 13 si 15 iar trocul va avea loc intre orele 15 si 19 

Cum se procedeaza?  Pentru Troc trebuie sa aduci un obiect (doua, trei cate vrei) pe care doresti sa-l schimbi. Cauta printre obiectele disponibile si fa schimb cu ceilalti participanti.
Pentru atelierul de papusi sa te inarmezi cu rabdare si sa dai frau liber imaginatiei. Materialele le vom pune noi, la dispozitia voastra.
Niciun comentariu: