miercuri, 12 iunie 2013

Handmade , Ateliere si Troc Ad Hoc-Asociatia Cloud Factory propune: schimburi de obiecte, socializare, handmade si voie buna-

Membri Asociatiei Cloud Factory va asteapta intre data de 14 iunie si 16 iunie, in Piata Unirii in fata Palatului Baroc cu ultimele noutati, manufacturate cu multa migala si inspiratie.

Va propunem Troc Ad HocHandmade Expo, Ateliere de creatie. 

Troc ad hoc se va desfasura pe durata celor trei zile, pentru ca noi credem ca dincolo de bani mai gasim omenie si darnicie, noi credem ca putem ajuta si sustine pe cei ce au nevoie de ajutorul nostru, deaceea tematica de aceasta data este Donatii pentru Protectia copilului, cei care se vor ocupa de distribuirea ajutoarelor in Spitalul de copii, se accepta donatii de orice fel, haine, carti, jucari, incaltaminete, bani si dulciuri .
Cine este invitat ? Oricine doreste sa schimbe, sa manufactureze sau sa privesca, oricine doreste sa sustina o cauza nobila. Oricine doreste sa recicleze prin reutilizare.
Cum se procedeaza? Pentru Troc Ad hoc adu un obiect (doua, trei cate vrei) pe care doresti sa-l schimbi. cauta printre obiectele disponibile si fa schimb cu ceilalti participanti. 
Ateliere de creatie : "Insigna de teleportare " transformam capacele de bere sau suc in brose pe care le vom picta. Broderie cu Elena Mazare, vom broda pe obiecte personalizate; genti sau huse de telefon.
Atelier de manufacturat Papusi din material textil reciclat, vom forma, lega si coase din textil papusi minunate.
Pentru ateliere sa va inarmati cu rabdare si creativitate, e timpul sa dati frau liber imaginatiei. Materialele le vom pune noi la dispozitia voastra. Atelierele se vor desfasura intre orele 15 si 19, de vineri pina duminica .

Expozitia Handmade : se va desfasura vineri intre orele 15 si 20, iar sambata si duminica 12 si 20.

Va steptam cu drag si voie buna ! 
Speram ca atmosfera fabricii de nori sa fie una cu soare cald si frumos.

Niciun comentariu: