joi, 4 iunie 2015

Toc ad hoc la Reciproc

Asociatia Cloud Factory si Ecosens va propun Troc Ad hoc, editie specială de ziua copiilor, schimburi de obiecte utile pentru mamici , burtici și copii . Banii adesea sunt un mijloc de supra-evaluare a unor lucruri care ar putea fi obtinute si altfel, de exemplu prin schimburi liber consimtite. Pentru a elimina banii din relatiile interumane, macar pentru cateva ore, va invitam la Troc Ad hoc, ca sa experimentati altfel de tranzactii, mai colorate si mai personale.

Cine este invitat? În special mamici, burtici, tatici și oricine doreste sa schimbe orice fel de obiecte: carti, hainute, zorzoane, jucarii, haine, scutece textile, jucarii, sisteme de purtare, carucioare, arta, s.a.m.d Oricine vrea sa dea o palma (simbolica) mercantilismului si goanei dupa bani, oricine crede ca valoarea obiectelor este relativa, dupa cum i-o dam fiecare. Oricine doreste sa recicleze prin reutilizare.

Ce? Troc Ad hoc nu este targ, piata sau afacere. Obiectul pe care il aduci il vei putea schimba cu altul care iti place mai mult, negociind direct cu proprietarul. Se pot face si donatii libere. Nu se vor lasa obiecte în urma voastră sunteți responsabili de ceea ce aduceți. Nu se accepta vanzarea de nici un fel !

Unde? strada Marasesti 14, pe colt la Reciproc , cafenea sociala-culturala și responsabila.

Cand? Sambata in 6 iunie 2015, intre orele 10 si 14 (nici mai mult, nici mai putin)

Cum se procedeaza? Adu un obiect (doua, trei cate vrei) pe care doresti sa-l oferi, cauta printre obiectele disponibile si fa schimb cu ceilalti participanti sau le poți oferi cadou cui doresti. ( dacă aveți mai multe vă rugăm sa va aduceți un material sau un suport pe care se pot expune pe jos) Mulțumim și de voi depinde reusita evenimentului

Va asteptam cu voie buna!Niciun comentariu: