luni, 8 martie 2010

Fashion City


Fashion City

Un targ de moda cosmopolit.

Timisoara, Cluj si Iasi – trei orase care au pus moda romaneasca loc de cinste.

So, what’s your fashion city? Vrei sa vezi ce se mai poarta in Timisoara? Sau esti curios sa afli din timp secretele culiselor Festivalului de moda de la Cluj? Hmm...sau esti inca convins sa radacinile modei au ramas bine impamantenite la Iasi?

Vino si afla singur! FASHION CITY si Iulius Mall aduc tendintele de pe podiumuri, direct in fata publicului. Colectii semnate de designeri celebri din Romania astepta pe standere pentru a fi probate. Pentru cei mai conservatori, deschidem dulapul bunicii si aducem tinute vintage si hand made. Iar pentru ca in ultimii ani s-a militat pentru Eco si Bio, te servim cu produse proaspete, pe alese.

Nelipsite de la aceasta editie sunt fetele de la Cloud Factory, care ne vor invata cum sa dam o alta infatisare lucrurilor de care ne-am plictisit. My little chic purse - un workshop interactiv, pe care nu trebuie sa il ratezi.

FASHION CITY LA IULIUS MALL

13 – 14 martie Timisoara

20 – 21 martie Iasi

27 – 28 martie ClujCloud Factory au pregatit workshop inedit :


"My little chic purse"

din materiale textile refolosibile , taiate in forma de cerc la care la distante egale pe cerc se fac gauri pentru a fi prinse panglici , se fac de diferite lungimi pentru mana si pentru umar , acestea vin apoi pictate in culori speciale pentru textil.


Un comentariu:

Casa cu cadouri spunea...

salut
pe site-ul asta: http://facutdemana.com/03/a-inceput-votarea/#more-373
se fac votari pentru cateva site-uri nominalizate la categoria cele mai bune bloguri handmade-
cautati timisorencele :)!