luni, 22 martie 2010

Nori incondeiati

Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin va prezinta:

În zilele de 27 şi 28 Martie, intre orele 12-18 , 2010, Cloud Factory in parteneriat cu Fundatiei Rubin ies in strada pentru a mai dedica un eveniment obiectelor lucrate de mână.

Strada Goldis a cafenelei „Papillon” gazduieste membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie de creaţii handmade, muzica, ceai ecologic, workshop-uri pe teme ecologice.

„Nori Incondeiati”este un eveniment cultural pentru cei interesati sa-si stimuleze latura creativa cat si pentru cei care doresc sa isi petreaca timpul liber in atmosfera clouds cu ceai ecologic si voie buna .

În cele două zile ale evenimentului „Nori Incondeiati” dedicate „Sarbatorii Pastelui”se v-a desfăşura: workshop-ul pe tema ecologica „Nu Fi Pungas!”cu plase de pinza oferite de membrii asociatiei pentru a fi pictate, in ideea de a renunta la punga de plastic pentru una mai rezistenta.

Asociatia Cloud factory doreste si sa implementeze conceptul de respect fata de elementele mediul inconjurator, organizand evenimente artistice specifice: workshop-uri, expozitii, actiuni stradale pe teme ecologice deschise publicului.

Expoziţia de „Nori Incondeiati”continua seria de manifestări care urmăresc să promoveze comunitatea handmade din vestul ţării, să o aducă în atenţia celor care apreciază frumosul şi originalitatea.




Niciun comentariu: