luni, 30 mai 2011

Revista Atelierul nr.10, numar aniversar




Haideti sa facem o mica incursiune prin paginile numarului 10 al revistei Atelierul. Acest numar este unul cu totul special – celebram un an de existenta cu cele mai frumoase articole de pana acum si nu numai.

Incepem cu ponturi pentru organizarea biroului si a spatiului personal de lucru, apoi raspundem la intrebarea Ce parabeni se ascund in cosmeticele pe care le folosim?

Cum stim ca iti place sa faci cercetari si sa inveti mereu lucruri si tehnici noi, avem pentru tine recenzia unei carti cu totul aparte.

Urmeaza un pic de marketing sub forma unui ghid de fidelizare a clientilor si pentru ca ne plac literele si cifrele iti aratam cum le poti folosi pentru a-ti decora casuta cu ele.

Ne place sa traim colorat, asa ca avem pentru tine si un pic de teorie cromatica, dupa care vorbim despre acele lucruri indispensabile oricarei femei – perlele si rochia.

Fie ca inca mai studiezi sau deja ti-ai inceput cariera de om mare si de succes sunt unele lucruri care se dovedesc indispensabile chiar si dupa absolvire.

Avem si un interviu captivant cu un designer talentat – Eoliana, care cu siguranta va fi spre incantarea ta si te va inspira.

Cum vei avansa inspre ultimele pagini ale revistei, iti prezentam produsele care au castigat concursul aniversar Atelierul si te rasfatam cu doua retete minunat illustrate.

Un an de Atelierul, un an impreuna cu voi! Speram la mai multi, la fel de frumosi. Revista poate fi citita de pe site-ul www.revista-atelierul.ro

Lectura placuta!

www.revista-atelierul.ro

Niciun comentariu: