vineri, 30 martie 2012

Nori incondeiati vrs 04

Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin va invita :

În ziua de 7 aprilie, intre orele 12-20, 2012, Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin ies in strada pentru a mai dedica un eveniment Sarbatorilor Pascale ; „Nori incondeiati” a patra editie.

Strada Regiment 5 Vanatori, nr 8 a cafenelei „Papillon”, in Piata Unirii, gazduieste membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie de creaţii handmade, muzica, ceai, workshop-uri pe teme ecologice.

Nori Incondeiati”este un eveniment cultural pentru cei interesati sa-si stimuleze latura creativa cat si pentru cei care doresc sa isi petreaca timpul liber in atmosfera clouds cu ceai si voie buna .

Expozanti va asteapta cu cele mai noi colectii de primavara, handmade; accesori, sapunuri, genti, haine si alte obiecte unicat.

În ziua evenimentului „Nori Incondeiati” dedicate „Sarbatorilor de Paste” se va desfăşura: workshop-ul pe tema ecologica „Papusa din textil" din materiale textile refolosite din care vom da viata unor papusi frumoase, in ideea de a invata cum putem recicla, „Oua din ghips” pictate si decorate intr-un mod experimental, aici puteti sa va aduceti si oua fierte pentru a le picta impreuna. Avem o invitata surpriza, se numeste Gayana si ne va dezvalui cum sa facem "Papusi traditionale Slavone" papusi aducatoare de noroc sau de primavara facute cu materiale naturale, cu lemn de mestecan, plante si tesaturi traditinale slave. Inima trebuie sa fie deschisa iar mintea libera de ganduri negative, mai multe din secretele traditie sale, Gayana ne va dezvalui in practica.


Expoziţia de „Nori Incondeiati”continua seria de manifestări care urmăresc să promoveze comunitatea handmade din vestul ţării, să o aducă în atenţia celor care apreciază frumosul şi originalitatea.

Ne-am asortat cu sanatatea si vom oferi ceaiuri calde si voie buna, toate numai bune de savurat in ziua de „Florii” impreuna cu Fabrica de nori


Programul atelierelor:


12-13 Atelier de papusi cu Gayana "Primavara "

14-15 Oua de ghips pictate ( sau oua aduse de voi)

15-16 Atelier de papusi cu Gayana "Papusa Calatorului"

16-17 Atelier de manufacturat papusi


Va asteptam cu voie buna.

Cu prietenie,

Ana Maria Teodorescu

Presedinte al Asociatiei Cloud Factory

Mobil: +40 724 108 787

E-mail: cloudsfactory@gmail.com

Site: www.clouds-factory.blogspot.com

Niciun comentariu: