miercuri, 25 aprilie 2012
-schimburi de obiecte, socializare si voie buna-
Asociatia Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin, va asteaptam la Troc Ad-hoc, schimburi de obiecte si voie buna. Banii adesea sunt un mijloc de supra-evaluare a unor lucruri care ar putea fi obtinute si altfel, de exemplu prin schimburi liber consimtite. Pentru a elimina banii din relatiile interumane-macar pentru o zi-, va invitam la Troc Ad-hoc ca sa experimentati altfel de tranzactii, mai colorate si mai personale.
Cine este invitat? Oricine doreste sa schimbe orice fel de obiecte: carti, telefoane, cd-uri, zorzoane, jucarii, haine etc., oricine vrea sa dea o palma (simbolica) mercantilismului si goanei dupa bani, oricine crede ca valoarea obiectelor este relativa, dupa cum i-o dam fiecare. Oricine doreste sa recicleze prin reutilizare.
Ce? Troc Ad-hoc NU este targ de vechituri, piata second-hand sau afacere. Obiectul pe care il aduci il vei putea schimba cu altul care iti place mai mult, negociind direct cu proprietarul.
Unde? Strada Regiment 5 Vanatori.
Cand?Vineri in 4 mai 16:30 19:00 (nici mai mult, nici mai putin)
Cum se procedeaza? Adu un obiect ( doua, trei cate vrei) pe care doresti sa-l oferi, cauta printre obiectele disponibile si fa schimb cu ceilalti participanti.

Niciun comentariu: